«Суд» у Криму залишив фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір» під арештом

Читать на русском
У п'ятницю, 12 квітня, в окупованому Криму суд відмовив фігурантам справи Хізб ут-Тахрір у задоволенні апеляційної скарги на подовження арешту.

**У п'ятницю, 12 квітня, в окупованому Криму «суд» відмовив фігурантам «справи Хізб ут-Тахрір» у задоволенні апеляційної скарги на подовження арешту, залишивши в силі рішення про арешт до 18 травня.******

Як пише «Слово і Діло» про це в Facebook повідомляє «Кримская солидарность».

Засідання проводив «суддя» Олександр Генералов. Слухання проходило у відкритому режимі, проте в зал суду впустили лише рідних підсудних.

Українським компетентним органам 113 засуджених українців, які незаконно утримуються на території Російської Федерації та тимчасово окупованій території Криму.

27 березня під час незаконних обшуків в окупованому Криму в будинках кримських татар російські силовики затримали 20 осіб. Їх підозрюють в участі в організації «Хізб ут-Тахрір». На наступний день в Ростові-на-Дону були затримані ще троє кримських татар.

Крім того, 27-28 березня «суд» у Сімферополі виніс рішення про арешт всіх затриманих до 15 травня. Судові засідання проходило у закритому режимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: