З'ясувалося, коли в Миколаєві завершиться опалювальний сезон

Читать на русском
У Миколаєві опалювальний сезон 2018-2019 офіційно завершитися 6 квітня. Раніше опалення відключили в Дніпрі, Одесі та Херсоні.

У Миколаєві опалювальний сезон 2018-2019 офіційно завершитися 6 квітня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на проект рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Верифікацію одержувачів субсидій не завершили до опалювального сезону, як обіцяв РеваВерифікацію одержувачів субсидій мали завершити до старту опалювального сезону, тобто до осені. Але вона тривала ще в листопаді.

Як повідомляється, у зв'язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб, що складає понад +8 градусів, виконавча комісія міської ради вирішила завершити опалювальний сезон з 6 квітня 2019 на всіх об'єктах, крім закладів дошкільної освіти, лікарень, пологових будинків, амбулаторій.

Як відомо, що в Київській міській державній адміністрації прийняли рішення завершити опалювальний сезон 6 квітня 2019 року.

Нагадаємо, в Дніпрі, Одесі і Херсоні вже завершився опалювальний сезон. Зокрема, у Херсоні днем закінчення опалювального сезону вважається 31 березня, у Дніпрі та Одесі - 1 квітня.

У той же час, синоптики прогнозували, що початок квітня буде холодним, очікуються заморозки та сніг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: