ЦВК прийняла протоколи від ОВК 8 округів

Читать на русском
Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування на виборах 2019 окружних виборчих комісій 8 округів.

Станом на 2 квітня 2019 року Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування на виборах 2019 окружних виборчих комісій 8 округів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у ЦВК.

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

Так, у ЦВК триває безперервне засідання з отримання паперових протоколів з мокрими печатками про результати голосування на територіальних виборчих округах. Наразі в засіданні оголошено перерву.

«Першою відзвітувала про свою роботу з організації виборів президента України окружна виборча комісія територіального виборчого округу №51 (Донецька область). Після цього для подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки голосування ОВК територіальних виборчих округів №146 (Полтавська область) та №213 (місто Київ). А наступними було прийнято протоколи ТВО округів №105 (Луганська область), №45 (Донецька область) та №180 (Харківська область), №149 (Полтавська область), №134 (Одеська область)», - повідомили у комісії.

Секретар ЦВК Наталія Бернацька зазначила, що ніяких порушень зараз не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше Бернацька заявила, що вже у вівторок, 2 квітня, можуть бути оброблені 100% протоколів в електронному вигляді для визначення результатів виборів 2019.

Як відомо, Центральній виборчій комісії залишилося підрахувати менше 1 відсотка голосів.

За результатами підрахунку 99,2% протоколів у Володимира Зеленського 30,23% голосів українців, у Петра Порошенка 15,92% голосів виборців, а замикає трійку лідерів Юлія Тимошенко з результатом 13,39% голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: