Тимошенко подала декларацію за 2018 рік

Читать на русском
Кандидат в президенти, лідер Батьківщини Юлія Тимошенко за минулий 2018 рік задекларувала дохід у розмірі 899 тис. 800 грн.

Кандидат в президенти, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко за минулий 2018 рік задекларувала дохід у розмірі 899 тис. 800 грн.

Про це собщает «Слово і Діло», з посиланням на дані її електронної декларації, опублікованій в Єдиному державному реєстрі декларацій.

У 2018 році лідер «Батьківщини» задекларувала 899 тис. 800 грн доходу, а її чоловік у минулому році отримав 6,9 млн грн доходу. На банківському рахунку у Тимошенко 668 тис. 800 грн і ще 290 тис. грн готівкою. У чоловіка Тимошенко в минулому році було 232 тис. грн на банківському рахунку, готівкою - 199 тис. євро, 540 тис. грн і ще 420 тис. дол.

Її чоловік Олександр Тимошенко задекларував корпоративні права та власність на компанію Prostor Ou, зареєстровану в Естонії.

При цьому, Тимошенко й досі не має власного нерухомого майна, а продовжує орендувати у двоюрідної сестри будинок площею 588 кв. м у селі Козин під Києвом та дві земельні ділянки загальною площею 3362 кв. м. Крім того, Тимошенко в Козині орендує у рідної тітки ділянку.

Крім того, депутат також задекларувала наручний годинник Vacheron Constantin, сережки Mikimoto і Chanel, кільце Dinh Van, сережки Cartier, підвіску Chopard та інші коштовності.

Раніше стали відомі дані декларації нинішнього президента Петра Порошенка.

Також нагадаємо, спікер парламенту Андрій Парубій задекларував мільйони готівки і нерухомість у Львові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: