Винуватця бійні в Новій Зеландії затримали

Читать на русском
Поліція припинила пошуки підозрюваних у стрільбі. Затримано чотирьох осіб, завтра відбудеться суд.

Одній особі пред'явлені звинувачення у вбивстві у зв'язку зі стріляниною в новозеландському місті Крайстчерч, жертвами якої стали, щонайменше, 49 осіб, три людини затримані.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 15 березня, повідомив глава поліції Нової Зеландії Майк Буш, повідомляє New Zealand Herald.

Бійня в Новій Зеландії: особу стрілка встановилиОдним із стрілків, які відкрили вогонь в двох мечетях в місті Крайстчерч в Новій Зеландії, був 28-річний австралієць Брентон Таррант.

«Я також хотів би додати, що поки одна особа, чоловік, якому понад 20 років, звинувачений у вбивстві і повинен постати в суді Крайстчерча завтра вранці. Ще три людини затримані, ми вважаємо, що одна особа (з них), яка була озброєна, може не мати відношення до інциденту», - заявив він.

Буш також заявив, що правоохоронні органи наразі більше не шукають підозрюваних у стрілянині.

Він зазначив, що поліція не заявляє, що більше ніхто не міг бути причетний до події.

За його словами, у поліції Нової Зеландії та Австралії не було інформації з приводу підозрюваних у стрільбі. «Ні в якого агентства не було інформації про цих людей, я перебуваю в контакті з моїми австралійськими колегами, у них немає інформації з приводу них», - заявив Буш.

Як відомо, головним підозрюваним у бійні є 28-річний австралієць Брентон Таррант. Він знімав на відео, як стріляв у жертв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: