Синоптик розповіла про погоду на вихідні

Читать на русском
На вихідні в Україні прогнозують опади та штормовий вітер. А з 20 березня температура повітря знову трохи знизиться.
Фото Politeka.

У суботу, 16 березня, в Україні прогнозують опади та штормовий вітер.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Негода в Україні: у Карпатах випало до 80 см снігуУ Карпатах випав сніг. Завтра, 12 березня, в області також чекають на сильний вітер до 20 м/с. Вночі прогнозують похолодання.

Лише східні області утримаються від опадів та штормового вітру.

У неділю, 17 березня, погода в Україні покращиться - буде сухо та потепліє до +10+15 градусів, у західних областях до +14+20 градусів.

Крім того, Діденко повідомила, що завтра, 15 березня, у більшій частині України буде сухо та сонячно. Дощі ймовірні у Харківській та Луганській областях.

Температура повітря вночі буде близько нуля, на сході до 2-4 градусів морозу; вдень очікується +5+12 градусів, на сході ще буде найхолодніше, +1+5 градусів.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, у західних, Житомирській та Київській областях місцями пройдуть невеликі дощі, вночі з мокрим снігом, на решті території без опадів. Температура вночі від +2 тепла до -3 морозу, у більшості районів Лівобережжя -4-8 морозу, вдень +5-10 тепла; у Карпатах протягом доби -0-5 морозу.

Раніше повідомлялося, що з 16-18 березня у Києві очікується підвищення температури до +12+18 градусів. Натомість із 20 березня температура повітря знову трохи знизиться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: