В Україні пориви вітру збережуться до завтра

Читать на русском
Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують ліквідовувати наслідки вітру в Україні, сьогодні і завтра збережуться сильні пориви вітру.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують ліквідовувати наслідки вітру в Україні, сьогодні і завтра збережуться сильні пориви вітру.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ДСНС.

В Одесі вирує пилова буряНа вулиці Одеси краще не виходити, зауважують місцеві ЗМІ, сильний вітер зриває з дахів те, що погано закріплене, а також здіймає догори сухе гілля, зриває кабелі і кружляє різне сміття.

Станом на 19:00 спостерігаються пориви вітру до 25 м/с у Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Черкаській областях та в місті Києві.

Зараз, за даними синоптиків Укргідрометцентру, в Україні прогнозуються пориви вітру 15-22 м/с, у Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Чернігівській, Сумській, Полтавській областях 25-30 м/с (II рівень небезпеки).

У Києві та Київській області до кінця доби 11 березня пориви вітру 25-30 м/с (II рівень небезпеки). Відзначимо, 12 березня вночі на півночі Лівобережжя пориви вітру 15-20 м/с.

Нагадаємо, через вітер, станом на 17:00, рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» та Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій р. в Києві мають в роботі 41 заявку на ліквідацію наслідків сильного вітру.

Додамо, завтра погода в Україні очікується дощова, температура до +10.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: