Гуайдо закликав до маршу на Каракас

Читать на русском
Лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо закликав жителів Венесуели пройти маршем до столиці країни Каракасу.

Лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо закликав жителів Венесуели пройти маршем до столиці країни Каракасу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє DW.

У Венесуелі за весь період відключень електрики загинули десятки людейЧерез проблеми з електрикою у Венесуелі з листопада 2018 по лютий 2019 року померли 79 осіб.

Як повідомляється, у суботу, 9 березня, під час свого виступу перед прихильниками в Каракасі, Гуайдо заявив, що хоче здійснити поїздку по Венесуелі, після чого оголосить дату маршу.

«Ми всі прийдемо в Каракас», - заявив Гуайдо.

Лідер опозиції зазначив, що за необхідності він буде розраховувати на зовнішнє втручання. За словами Гуайдо, конституція Венесуели дозволяє не тільки участь венесуельських військових в закордонних операціях, але й «іноземців - на території країни».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у венесуельській столиці Каракасі відбулися масові демонстрації проти президента країни Ніколаса Мадуро, на які вийшли тисячі людей. Під час демонстрацій лідер опозиції Хуан Гуайдо звернувся до демонстрантів і закликав не здаватися «поки ми не здобудемо свободу».

Також лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо повернувся в країну після візиту до Бразилії.

А масове відключення електроенергії в Венесуелі торкнулося і бразильського штату Рорайма, енергопостачання якого наполовину забезпечує венесуельська ГЕС Гурі, на якій вийшла з ладу система автоматичного контролю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: