У Вінницькій області вилучили понад тонну контрафактного алкоголю

Читать на русском
У селі Кремінне Могилів-Подільського району Вінницької області правоохоронці виявили у місцевої жительки понад тонну фальсифікованого алкоголю.

У селі Кремінне Могилів-Подільського району Вінницької області правоохоронці виявили у місцевої жительки понад тонну фальсифікованого алкоголю, а також приладдя для його приготування і розливу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як зміняться ціни на алкоголь у 2019 роціУ 2019 року в Україні спостерігатиметься зростання споживання легального алкоголю, вважає економіст.

Начальник Могилів-Подільського відділу поліції Валерій Жучковський повідомив, що під час проведення профілактичних заходів із протидії незаконному виготовленню та реалізації алкогольних напоїв контрафактний товар був виявлений на території власності 80-річної місцевої жительки району. Правоохоронці виявили каністри зі спиртом невідомого походження, тетрапак із горілкою та коньяком світових брендів, а також обладнання і тару для фасування алкогольних виробів.

«Загальний обсяг виявленого спиртного становить близько 1200 літрів», - повідомив Жучковський.

Сама жінка заявила, що приміщення, в якому виготовлявся контрафактний алкоголь вона здавала в оренду місцевим жителям. Зараз правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють місцевих жителів, які знімали житло у жінки.

«У діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України», - повідомили правоохоронці.

Раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розвіяла міф про безпечну дозу алкоголю для людини.

Також нагадаємо, в Держстаті розповіли, на що українці витрачають свої доходи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: