На «Марші жінок» у Києві відбулися сутички, є затримані

Читать на русском
Після провокації і сутички як мінімум двох противників маршу було затримано. На даний момент вони знаходяться в автозаку.

На феміністичній акції «Марш жінок» в центрі Києва відбулися сутички праворадикалів із силовиками.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Після провокації і сутички як мінімум двох противників маршу було затримано. На даний момент вони знаходяться в автозаку.

На Михайлівській площі зібралося до сотні феміністок і громадян, котрі їх підтримували. Вони наполягають, що 8 березня - це день боротьби за права жінок. На противагу їм прийшло півтори сотні учасників правих організацій «Традиції і порядок» та «Братство».

Після провокації і сутички як мінімум двох противників маршу було затримано. На даний момент вони знаходяться в автозаку. Порядок на місці проведення акції забезпечують кілька сотень поліцейських і бійців Національної гвардії.

У прес-службі «Київпастрансу» повідомили, що через масові заходи у центрі столиці змінено маршрут автобусів № 24, 62, 114. З 13:00 автобуси двох перших маршрутів курсують до станції метро «Арсенальна», а третій - до Контрактової площі та станції метро «Льва Толстого».

У прес-службі столичної поліції пізніше підтвердили інформацію про затримання в центрі міста, додавши, що всього затриманих троє. Їх доставили до управління поліції.

Раніше повідомлялося про сутички біля Подільського суду в Києві.

Також нагадаємо, суд у справі Труханова закінчився сутичками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: