У Маріуполі на меткомбінаті стався обвал, є загиблий

Читать на русском
Всього було задіяно сім рятувальників та дві одиниці техніки. Причина та обставини смертельного інциденту встановлюються.

У Маріуполі на металургійному комбінаті імені Ілліча під час проведення робіт із демонтажу стався обвал, у результаті якого загинув один із співробітників.

Про це повідомляє управління ДСНС у Донецькій області у вівторок, 5 березня, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що інцидент стався напередодні на території другого корпусу аглофабрики.

«Під час при проведення робіт із демонтажу стався обвал металевого скруббера, в результаті чого загинув один із працівників. Бійці 3-го Державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце події, за допомогою носилок перенесли тіло загиблого із приміщення на вулицю та передали працівникам Національної поліції», - йдеться в повідомленні.

Всього було задіяно сім рятувальників та дві одиниці техніки. Причина та обставини смертельного інциденту встановлюються.

Раніше повідомлялося про аварію на Маріупольському меткомбінаті, в результаті якої загинули три особи, ще троє - постраждали.

Також нагадаємо, що в порту Маріуполя Донецької області заарештували понад три тисячі тонн продукції Алчевського металургійного комбінату, який був примусово «націоналізований» сепаратистами «ЛНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: