Погода на 4 березня: синоптики обіцяють тепло з опадами

Читать на русском
Завтра, 4 березня, в України синоптики прогнозують дощ. У деяких регіонах країни температура повітря вдень підвищиться до +14.

Завтра, 4 березня, в України синоптики прогнозують дощ. У деяких регіонах країни температура повітря вдень підвищиться до +14.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укргідрометцентр».

У понеділок в центральній та північній частині країни синоптики прогнозують дощ, на заході - слабкий дощ, а на півдні - без опадів. У Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях синоптики прогнозують сніг з дощем.

На півночі України у цей день синоптики прогнозують 6...11 градусів тепла, а вночі -3...2 градуси. У західних областях вдень очікується 10...14 градусів тепла, а вночі 1...4. На сході вдень буде 4...6 градусів тепла, а вночі -1...-4. На півдні України у цей день синоптики прогнозують 7...11 градусів тепла, а вночі -1...1. У центральних областях вдень очікується 5...10 градусів тепла, а вночі 0...-2.

У Києві в цей день синоптики прогнозують дощ. Температура повітря підвищиться до 7...9 градусів тепла, а вночі опуститься до -1...1 градуса.

Раніше ми повідомляли про штормове попередження 4 березня. За прогнозами синоптиків очікуються сильні пориви вітру - до 15-20 м/с, а особливо на високогір'ї Карпат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: