КПВВ на Донбасі завтра переходять на весняний графік роботи

Читать на русском
Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі Операції об’єднаних сил (ООС) завтра, 1 березня, переходять на весняний графік роботи.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі Операції об’єднаних сил (ООС) завтра, 1 березня, переходять на весняний графік роботи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення ООС у Facebook.

Як зазначається, відповідно до розпорядження Командувача об’єднаних сил, усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі операції Об’єднаних сил з 1 березня 2019 року переходять на графік весняного періоду.

Контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щоденно з 07:00 до 18:30.

Нагадаємо, за минулу добу, 26 лютого, пункти пропуску на Донбасі перетнули майже 34 тис. осіб. Потік через КПВВ залишається на рівні попередньої доби. Всього лінію розмежування перетнули 33,9 тисячі осіб і 4,1 тисячі транспортних засобів.

РБК-Україна писало, що спецпредставник ОБСЄ в тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Мартін Сайдік закликав сторони до збільшення пропускної здатності КПВВ на Донбасі, а також зайнятися розмінуванням прилеглих до них доріг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: