Порошенко привітав військових інженерів авіації з професійним святом

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко привітав військових інженерів авіації з професійним святом, назвавши їх при цьому вартовими неба.

Президент України Петро Порошенко привітав військових інженерів авіації з професійним святом, назвавши їх при цьому вартовими неба.

Відповідне повідомлення було розміщене на сторінці глави держави в Facebook в понеділок, 25 лютого, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що у 2020 році ЗСУ будуть здатні діяти повністю за стандартами НАТОСказано 10 січня 2019 р.Статус обіцянки: Архів

«На варті неба. Ці слова підходять не тільки нашим військовим льотчикам, а й інженерам авіації. Адже саме від їхнього обслуговування та модернізації літаків залежить як успішне виконання бойових завдань наших військових, так і найцінніше - життя пілотів і десанту. Сьогодні військовослужбовці інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ відзначають професійне свято. Нехай ваші гарантії і в подальшому не підводять ваших колег в небі. Легких крил і безхмарного вам неба над головою», - йдеться в ньому.

Нагадаємо, День інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ - професійне свято, яке відзначається щорічно 25 лютого.

Святкова дата була встановлена ​​в 2010 році «з метою підтримки престижу інженерно-авіаційної служби авіації ЗС України, мобілізації інженерно-технічного складу на успішне виконання завдань з підтримки постійної бойової готовності авіаційної техніки».

Раніше в МЗС анонсували створення єдиної авіаційної системи.

Також відзначимо, під Черніговом випробували авіаційну ракету «Оскол».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: