Зведення ООС: 3 обстріли, один військовий загинув

Читать на русском
Сьогодні, 23 лютого 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Сьогодні, 23 лютого 2019, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 лютогоСитуація на сході країни на 23 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляється, станом на 18:00 російсько-окупаційні війська тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. При цьому 2 рази ворог застосував озброєння, яке заборонене мінськими угодами.

Зазначається, що бойовики з протитанкового ракетного комплексу, мінометів 120-го та 82-го калібрів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли українських військових поблизу населених пунктів Чермалик та Катеринівка.

«Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув», - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованій території Донецької області в результаті підриву на міні мікроавтобусу з цивільними загинули 2 людини, ще троє отримали поранення.

Крім того, протягом минулої доби, 22 лютого, бойовики 14 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. В результаті обстрілів один військових зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: