Поліція назвала причину ДТП з фурою в центрі Києва

Читать на русском
За попередньою інформацією, у вантажівки відмовили гальма. Постраждали двоє чоловіків, які перебували в кабіні.

Правоохоронці розповіли подробиці ДТП з фурою з цеглою в центрі Києва.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«За попередньою інформацією, у вантажівки відмовили гальма. Постраждали двоє чоловіків, які перебували в кабіні. Лікарі надали їм необхідну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

За їхньою інформацією, НП сталася вранці на вулиці Лютеранській біля виїзду на Хрещатик. У поліцію надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль Renault Magnum, навантажений цеглою, скотився з гірки, пошкодив припарковані авто і зупинився в арці.

На момент аварії в кабіні перебували двоє водіїв, які отримали незначні тілесні ушкодження: лікарі надали їм допомогу і відпустили. Правоохоронці встановлюють механізм і причини ДТП. Після проведення першочергової перевірки буде дана правова кваліфікація події.

Раніше повідомлялося, що в Києві прямо навпроти мерії фура Renault Magnum скотилася по східцях і перекинулася. Вантажівка була повністю завантажена цеглою.

Нагадаємо, в Житомирській області зіткнулися три вантажівки, є постраждалі. На автодорозі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський сталася аварія за участю трьох вантажівок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: