Росія відправила кораблі стежити за американським есмінцем

Читать на русском
Два російські кораблі стежать за пересуваннями есмінця Donald Cook, який сьогодні увійшов у Чорне море.

За американським есмінцем Donald Cook, що ввійшов у Чорне море, організовано безперервне спостереження силами російського Чорноморського флоту.

Як пише «Слово і Діло»,про це у вівторок, 19 лютого, повідомляє ТАСС із посиланням на Національний центр управління обороною РФ.

Зокрема, стежити за американським есмінцем послали малий ракетний корабель Орехово-Зуево і розвідувальний корабель Иван Хурс.

«19 лютого 2019 року о 17:00 за московським часом (16:00 за Києвом) в акваторію Чорного моря зайшов есмінець керованої ракетної зброї Військово-морських сил США Donald Cook. Призначеними силами і засобами Чорноморського флоту організовано безперервне спостереження за американським есмінцем. Безпосередній контроль за його діями здійснюють малий ракетний корабель Орехово-Зуево і розвідувальний корабель Иван Хурс», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, американський ракетний есмінець Donald Cook направляється в порт Одеси.

Відзначимо, Donald Cook заходив у Чорне море рівно місяць тому - 19 січня. Він пробув в акваторії до 28 січня. За цей час він, зокрема, заходив у грузинський порт Батумі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: