Зведення ООС: 16 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 19 лютого російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 19 лютого російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі із застосуванням забороненого озброєння, поранено трьох військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 лютогоСитуація на сході країни на 19 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У штабі зазначають, що це найбільше застосування противником засобів вогневого ураження від початку поточного року.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти п'ять разів обстріляли позиції наших захисників: поблизу населеного пункту Лебединське, біля Водяного і Гнутового.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник 11 разів обстріляв українських захисників: в районі Новотошківського, Золотого-4, Новозванівки, Катеринівки та Луганського.

За даними розвідки, 19 лютого трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Від початку поточної доби ворог один раз обстріляв наші позиції у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» із мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Катеринівка.

Нагадаємо, бойовики за день, 19 лютого, 11 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Раніше бойовики на Донбасі обстріляли безпілотник ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: