В Україні зросли обсяги складання автомобілів

Читать на русском
В Україні в січні 2019 року виробництво автотранспортних засобів у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року зросло на 57% - до 893 одиниць.

В Україні в січні 2019 року виробництво автотранспортних засобів у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року зросло на 57% - до 893 одиниць.

Про це в понеділок, 11 лютого, повідомляє «Укравтопром», передає «Слово і Діло».

Відзначається, що позитивну динаміку сформувала великовузлове складання легкових автомобілів заводу «Єврокар», обсяги якого зросли на 73%, до 828 авто.

«На сьогодні «Єврокар» є єдиним підприємством в Україні, де триває випуск легкових автомобілів», - йдеться в повідомленні.

У той же час виробництво комерційних автомобілів впало більш ніж у шість разів. За місяць було виготовлено всього 5 машин (без урахування «АвтоКрАЗу», який перестав розкривати інформацію про своє виробництво із серпня 2016 року).

Виробництво автобусів практично не змінилося. Минулого місяця було випущено 60 автобусів, проти 59 шт. роком раніше.

Як раніше повідомлялося, в січні-серпні 2018 року виробництво автотранспортних засобів в Україні в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року знизилося на 7% - до 4544 одиниць, а в порівнянні з аналогічним періодом минулого року виробництво автотранспорту знизилася на 67%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: