Єдиний КПП на Луганщині відновлює роботу

Читать на русском
Пункт пропуску Станиця Луганська був закритий на ремонт 2 вересня. Після реконструкції на ньому збільшилася кількість робочих місць.

У суботу, 8 вересня, буде відкрито контрольний пункт в'їзду-виїзду Станиця Луганська.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Контрольний пункт почне роботу о 12:00 після завершення основних робіт з реконструкції. Поки він залишається єдиним дорожнім коридором у Луганській області.

Зазначається, що в цьому регіоні повністю обладнаний і готовий до роботи КПВВ Золоте, однак сепаратисти третій рік поспіль блокують його відкриття.

Повідомляється, що в ході реконструкції на Станиці Луганській збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів і штат підрозділу.

«Раніше КПВВ Станиця Луганська був спроектований на пропуск до 6 тисяч осіб позмінно, а реальна середньодобова кількість осіб, які перетинають лінію зіткнення з цього дорожнього коридору, становила 10-12 тисяч. Завдяки збільшенню кількості робочих місць до 40 планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування такої кількості громадян без зниження складової безпеки», - йдеться в повідомленні.

Також для усунення будь-яких загроз військового і терористичного характеру, в тому числі недопущення корупційних проявів серед персоналу, КПВВ обладнаний системою відеоспостереження.

Як повідомлялося, КПП Станиця Луганська закрили на ремонт 2 вересня.

Зазначимо, що з 1 вересня всі КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: