У Києві сталася масштабна пожежа в офісній будівлі

Читать на русском
У Києві сталася масштабна пожежа в триповерховій офісній будівлі на вул. Казимира Малевича, 86-г, що в Голосіївському районі.

У Києві сталася масштабна пожежа в триповерховій офісній будівлі на вул. Казимира Малевича, 86-г, що в Голосіївському районі.

Про це в неділю, 10 лютого, повідомляє прес-центр ДСНС, передає «Слово і Діло».

Зазначено, що про пожежу рятувальникам стало відомо 9 лютого о 23:08. Зокрема, пожежники встановили, що загоряння сталося на третьому мансардному поверсі з поширенням вогню на покрівлю будівлі.

«О 01:10 пожежу було локалізовано, а о 02:05 - ліквідовано. В результаті пожежі згоріли та пошкоджені меблі, оргтехніка, покрівля на площі 200 кв. м, розібрані перегородки та покрівля на площі 250 кв. м», - йдеться в повідомленні.

Відомо, що на місці події працювали 16 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 58 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС в місті Київ.

«Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає. Попередня причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються», - доповіли в відомстві.

Раніше ДСНС опублікувала статистику загиблих під час пожеж з початку року.

Також нагадаємо, в Рівному сталася пожежа в ресторані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: