Бойовики не пустили спостерігачів ОБСЄ до Новоазовська

Читать на русском
Свої дії окупанти пояснили тим, що на тих територіях проводяться «комплекси спеціальних заходів».

Проросійські бойовики на Донбасі вкотре не допускають спостерігачів СММ ОБСЄ потрапляти на об’єкти і території, чим перешкоджають діяльності місії.

Про це повідомляє Діло з посиланням на повідомлення прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що на блокпості, який розташований на північному в’їзді до Новоазовська, на схід від Маріуполя, троє бойовиків збройних формувань РФ вкотре не дозволили патрулю Місії ОБСЄ проїхати до центра міста й у східному напрямку до кордону з РФ.

Свої дії окупанти пояснили тим, що на тих територіях проводяться «комплекси спеціальних заходів».

«Українська сторона СЦКК вважає неприпустимим подібні агресивні дії російсько-окупаційних військ, які набули системного характеру та призводять до ескалації напруги як на лінії розмежування, так і в цілому в районі проведення операції Об’єднаних сил», - повідомили в прес-центрі ООС.

В прес-центрі наголосили, що перешкоджання діяльності СММ ОБСЄ свідчить про те, що окупаційні війська нехтують Мінськими домовленостями та спонукають подальше загострення конфлікту.

За даними штабу, у п'ятницю, 8 лютого, в зоні бойових дій на сході України один військовослужбовець Збройних сил України загинув і двоє отримали поранення.

З півночі 9 лютого ворог вогонь не відкривав.

Раніше ООН назвала число загиблих комунальників на Донбасі.

Також нагадаємо, Тимчук повідомив, яку тактику на Донбасі використовують обидві сторони конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: