У ток-шоу «Право на владу» говоритимуть про перебіг передвиборчої кампанії

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про перебіг передвиборчої кампанії разом із кандидатами в президенти та експертами.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу», яке вийде о 22:30 на 1+1, будуть президентські вибори. За 52 дні до виборів у прямому ефірі говоритимуть про перебіг передвиборчої кампанії й з’ясовуватимуть, чи будуть вибори чесними та прозорими.

На «перехресний допит» ведучих Наталії Мосейчук та Сергія Іванова на ефір сьогодні запрошені міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та кандидати на посаду президента Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, Олександр Шевченко та Віктор Бондар.

Також у дискусії візьмуть участь політолог Володимир Фесенко, журналіст Станіслав Речинський, медіа-юрист Тетяна Котюжинська.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевірятиме, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше ми писали, що ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти Петра Порошенка.

Також ми повідомляли, що в ЦВК розповіли, як кандидати в президенти можуть відмовитися від виборів та забрати заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: