ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на посаду президента

Читать на русском

Центральна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів на посаду глави держави. Про це повідомляє Слово і Діло 5 лютого.

Центральна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів на посаду глави держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» у вівторок, 5 лютого.

ЦВК зареєструвала заступника голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Віктора Кривенка (позафракційний депутат), першого заступника командувача Силами спеціальних операцій Збройних сил Сергія Кривоноса, самовисуванців Руслана Ригованова та Сергія Носенка.

Віктор Кривенко зареєстрований кандидатом від партії «Народний рух України». Сергія Кривоноса зареєстрували від партії «Воїни АТО». У 2014-2016 роках він був начальником Управління спеціальних операцій Генерального штабу ЗС України.

Також Центрвиборчком зареєстрував двох самовисуванців – в. о. начальника держпідприємства «Севастопольський морський рибний порт» Руслана Ригованова та старшого керівного директора ТОВ «Інтернешнл Інвестмент Партнерскраїна» Сергія Носенка.

Раніше ЦВК відмовила в реєстрації кандидатом у президенти 24 особам.

Також нагадаємо, стільки кандидатів, як на цих виборах, не було ще в жодній президентській виборчій кампанії з часів отримання Україною незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: