Зведення ООС: ситуація на Донбасі 25 січня

Читать на русском
На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил протягом поточної доби, 25 січня, станом на 7:00 бойовики режим тиші не порушували.

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил протягом поточної доби, 25 січня, станом на 7:00 бойовики режим тиші не порушували.

Про це повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 січняСитуація на сході країни на 24 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Проте минулої доби, 24 січня 2019, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли по позиціях наших захисників велися: з автоматичних гранатометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Тричі велися обстріли із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу селища Павлопіль та двічі з гранатометів та стрілецької зброї - поблизу міста Мар'їнка.

Крім того, у смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» противник обстріляв наші позиції з мінометів калібру 120 мм поблизу селища Кримське.

«За даними розвідки, 24 січня, п'ять окупантів було знищено та одного поранено», - зазначили в прес-центрі.

Нагадаємо, на Донбасі 23 січня російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню, жоден український військовий не постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: