Поліція затримала підозрюваного в підпалі на території Лаври

Читать на русском
Правоохоронці затримали підозрюваного, який здійснив підпал у будинку на території Києво-Печерської лаври в понеділок, 14 січня.

Правоохоронці затримали підозрюваного, який здійснив підпал у будинку на території Києво-Печерської лаври в понеділок, 14 січня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, пише «Слово і Діло».

У поліції відреагували на пожежу в Києво-Печерській лавріПоліція почала розслідувати як підпал пожежу в будівлі монастирського комплексу Києво-Печерської лаври, який стався ввечері в понеділок, 14 січня.

За його словами, підозрюваний – 24-річний чоловік без певного місця проживання. Перебуваючи в стані сп'яніння, він підпалив матраци, які були в будівлі.

«Встановлено, що мотиви злочину не пов'язані з релігійними переконаннями», – пише Крищенко.

Нагадаємо, напередодні загорілася одна з будівель Києво-Печерської лаври. За попередніми даними, пожежа почалася в одній із кімнат на другому поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на дах.

Відзначимо, через інцидент у напрямку Лаври призупиняли рух тролейбусів. Пожежу загасили приблизно за три години, загалом, вогонь пошкодив близько 400 квадратних метрів приміщення.

Як повідомлялося, раніше в Лаврі провели інвентаризацію й недорахувалися десяти предметів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: