США поки не виводили війська з Сирії

Читать на русском
Військові підрозділи Сполучених Штатів Америки поки не розпочали переміщення з території Сирії в рамках виведення американського контингенту з країни.

Військові підрозділи Сполучених Штатів Америки поки не розпочали переміщення з території Сирії в рамках виведення американського контингенту з країни.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на DW.

США почали транспортування військової техніки із СиріїСполучені Штати розпочали перекидання військової техніки із Сирії відповідно до планів щодо виведення американських військ із цієї країни.

Як повідомив представник Пентагону, наразі США проводять «логістичні заходи» для майбутнього організованого виведення військових з Сирії.

Зазначається, що в Пентагоні не розповіли жодних подробиць щодо самих «логістичних заходів» та не вказали жодних деталей графіку виведення американських військових з Сирії.

Нагадаємо, раніше американські ЗМІ заявили, що Сполучені Штати почали вивозити з Сирії наземну військову техніку в рамках виведення американського контингенту з країни.

Раніше, Держсекретар США Майк Помпео підтвердив виведення американських військ з Сирії.

У середині грудня президент США Дональд Трамп віддав наказ про повне виведення військ США з Сирії. Тоді повідомлялося, що Сирію покинуть понад 2 тис. американських військовослужбовців, які займаються тренуванням місцевих формувань для боротьби з угрупуванням «Ісламську державу».

В кінці грудня з'явилася інформація, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп погодився уповільнити виведення військ з Сирії, давши військовим на це 4 місяці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: