РФ посилила охорону кордону з Україною в Ростовській області

Читать на русском
Новий прикордонний пост ФСБ виставила на російсько-українському кордоні в Ростовській області.

ФСБ Росії виставила новий прикордонний наряд в районі хутора Гусєв Чортківського району Ростовської області.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в середу, 9 січня, в прес-службі прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області, пише ТАСС.

У МінТОТ прокоментували будівництво РФ загородження на адмінкордоні з КримомБудівництво Російською Федерацією загородження на адмінкордоні Криму з Україною жодним чином не змінює статус півострова.

Представник силового відомства зазначив, що цей захід дозволить «своєчасно виявити й припинити спроби протиправної діяльності в прикордонній зоні, пов'язаної з контрабандою, а також із незаконним перетинанням кордону громадян, особливо з числа кримінальних структур, що переховуються від кримінального переслідування».

Він уточнив, що функціонування нового прикордонного поста не створить незручностей місцевим жителям. Пропуск жителів Чортківського району буде здійснюватися вільно за документами, що засвідчують особу, відповідно до вимог правил прикордонного режиму в прикордонній зоні.

Відзначимо, з 1 січня припинив роботу пілотний проект – пішохідний перехід між Україною та Польщею в прикордонному пункті пропуску Угринів-Долгобичув.

Раніше Міноборони назвало кількість російських військових біля кордонів України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: