У Греції через негоду закриті школи

Читать на русском
У столиці Греції Афінах випав рідкісний снігопад, у зв’язку з негодою та похолоданням у столичному регіоні не працюють школи.
Фото Reuters

У столиці Греції Афінах випав рідкісний снігопад, у зв’язку з негодою та похолоданням у столичному регіоні не працюють школи.

Як пише «Слово і Діло», Афінський акрополь, національні пам'ятки та місця археологічних розкопок в Афінах у вівторок покрились легким снігом, повідомляє Reuters.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Школи у регіоні Аттики закрили.

У деяких північних передмістях дороги вкриті льодом та недоступні для проїзду. Місцева влада за допомогою спецтехніки розчищає автошляхи. Снігопад також порушив деякі залізничні та автобусні перевезення.

Грецькі метеорологи говорять про різке похолодання, особливо на півночі країни. У регіоні Драми стовпчики термометра опустилися до -20,9 градусів за Цельсієм.

Раніше стало відомо, що літня жінка знайдена мертвою, двоє чоловіків зникли безвісти в результаті хуртовин у центрі і на півночі Греції, повідомила поліція.

Нагадаємо, на Україну насуваються сильні снігопади.

Як повідомлялося, в Запорізькій області через негоду перекрили дороги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: