США і Китай почали торгові переговори

Читать на русском
Кортеж з більш ніж десяти машин американської дипмісії прибув до будівлі міністерства комерції КНР. Переговори триватимуть два дня.

У Пекіні в понеділок, 7 січня, стартували торгові переговори між США і Китаєм.

Про це передає «Слово і Діло», посилаючись на РІА Новини.

Трамп анонсував велику торговельну угоду з КитаємУ Китаї заявили про уповільнення зростання економіки у зв'язку з торговельною війною США і КНР.

Минулої п'ятниці в КНР поінформували, що американська делегація 7-8 січня відвідає Китай для проведення торгових переговорів.

За даними видання, в 9.00 за місцевим часом кортеж з більш ніж десяти машин на чолі з автомобілем з номерами посольства США, а також з американським прапором, прибув до будівлі міністерства комерції КНР.

Американську делегацію очолює заступник торгового представника США Джеффрі Джерріш. Крім того, серед делегатів заступник міністра фінансів США з міжнародних справ Девід Малпасс.

Як повідомлялося, торгова війна між Китаєм і США почалася після того, як 6 липня цього року набрали чинності взаємні підвищені митні збори між країнами. Після цього Вашингтон і Пекін обмінялися митами в серпні і вересні.

Однак, на початку грудня, США і Китай домовилися не запроваджувати нові мита.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: