У ЗСУ заявили про зникнення військового на Донбасі

Читать на русском
В Окремій гірничо-штурмовій Закарпатській бригаді підтвердили зникнення одного зі своїх військовослужбовців на Донбасі.

У Збройних силах України заявили про зникнення військовослужбовця 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади (128 ОГШБр) у ніч на 29 грудня 2018 року на Донбасі.

Його пошуки поки не принесли результату, повідомляє в середу, 2 січня, прес-служба бригади Закарпатський легіон у Facebook, передає «Слово і Діло».

При цьому, за даними військових, продемонстрований сепаратистами автомат АКС-74У дійсно закріплений за зниклим солдатом.

«В ніч з 28 на 29 грудня 2018 року було виявлено відсутність одного з військовослужбовців нашої бригади. З моменту зникнення були організовані пошукові заходи, які станом на 02.01.2019 не дали результату», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за цим фактом 29 грудня 2018 року військова прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Також підтверджуємо, що номер автомата АКС-74У, показаного в мережі, - дійсно закріплений за зазначеним військовослужбовцям», - додали в бригаді.

На цей момент роботи з пошуку військовослужбовця тривають.

Раніше сепаратисти «ДНР» заявили про захоплення в полон українського військового, продемонструвавши у відеозаяві його автомат.

Також у «ДНР» заявляли про підрив залізничного моста на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: