Вибух у Львові: рятувальники проводяться перевірки новорічних ярмарків

Читать на русском
У Києві рятувальники 3-4 рази на добу роблять обходи по торгових точках на новорічних ярмарках на предмет дотримання та нагадування продавцям правил пожежної безпеки.

У Києві рятувальники 3-4 рази на добу роблять обходи по торгових точках на новорічних ярмарках на предмет дотримання та нагадування продавцям правил пожежної безпеки.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Пожежа на ярмарку у Львові: стан постраждалихПовідомляється, що медики надають чотирьом постраждалим всю необхідну допомогу. Пацієнтку з реанімації протягом дня переведуть у відділення.

«Під час оглядів керівникам торгових точок надаються рекомендації щодо забезпечення належного протипожежного стану. У разі виявлення суттєвих порушень, які можуть нести небезпеку продавцям, киянам та гостям столиці інформація негайно направляється до Київської міської державної адміністрації для прийняття рішень щодо заборони їх функціонування на новорічних ярмарках», - йдеться в повідомленні.

Наразі діє мораторій, тому рятувальники не мають змоги перевіряти торгові точки на новорічних ярмарках щодо порушень правил пожежної безпеки та приймати рішень щодо їх закриття.

У ДСНС зазначають, що рятувальники проводять всі можливі заходи аби новорічні свята пройшли безпечно для гостей міста та киян.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова 22 грудня постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні.

Відомо, що й п'ята особа перебуває у лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на Різдвяному ярмарку у Львові.

Також влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті після пожежі та вибуху на одному з них у суботу 22 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: