Пожежа на ярмарку у Львові: стан постраждалих

Читать на русском
Повідомляється, що медики надають чотирьом постраждалим всю необхідну допомогу. Пацієнтку з реанімації протягом дня переведуть у відділення.

Стан усіх постраждалих на ярмарку від вибуху стабільний.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що медики надають чотирьом постраждалим всю необхідну допомогу. Пацієнтку з реанімації протягом дня переведуть у відділення. Стан старшого чоловіка в реанімації важкий, але стабільний.

«Всі четверо отримують інтенсивну терапію. Усіх чотирьох вчора прооперували на уражених ділянках. Стан у них стабілізовано. Дівчину протягом дня з реанімації переведуть до відділення. Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію. Стан усіх пацієнтів стабілізовано. Всі хворі забезпечені всім», - повідомив начальник управління охорони здоров'я Володимир Зуб.

Нагадаємо, в суботу, 22 грудня, у Львові на різдвяному ярмарку стався вибух газового балона, постраждали чотири людини, є також інформація, що в лікарню після інциденту звернувся ще один чоловік. Різдвяний ярмарок, де стався вибух, закрили, всі інші перервали роботу на період перевірки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: