Полторак провалив обіцянку збудувати житло для понад 22 тисяч контрактників до 2019 року

Читать на русском

Міністр оборони України Степан Полторак не виконав обіцянку, що до 2019 року буде побудовано житло для понад 22 тисяч контрактників.

Таку обіцянку він дав 12 жовтня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Ми плануємо за рахунок ресурсу цього року й того, що сплановано на наступний рік, збудувати таких приміщень загальною кількістю контрактників більш ніж 22 тисячі осіб. Це тільки цей і наступний рік, за два роки», – заявив він.

Як повідомили нам у Міністерстві оборони України, в 2018 році заплановано збудувати 184 казарми поліпшеного планування (житлових комплексів) в 21 області України, де будуть розміщені військовослужбовці. Передбачалося, що таким чином житлом будуть забезпечені 23 тисячі контрактників.

Станом на 20 грудня введені в експлуатацію 4 будинки, ще 85 будівель були збудовані на 50%, 84 будівлі були готові менш ніж на 50% і щодо 11 будинків були розірвані договори на виконання будівельних робіт.

До кінця 2018 року передбачалося завершити роботи з будівництва 19 казарм поліпшеного планування. Роботи з будівництва інших об'єктів перенесені на 2019 рік у межах виділеного фінансування. Таким чином, обіцянка Полторака отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Полторак дав 96 обіцянок, з яких 37 виконав, а 23 – провалив.

Раніше ми писали, які обіцянки Полторак має встигнути виконати до кінця року.

Також ми повідомляли, що стала відома зарплата Полторака за листопад.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: