Поліція посилить охорону поблизу храмів та церков

Читать на русском
Поліція почилено чергуватиме поблизу храмів, церков та місць проведення релігійних відправ під час проведення новорічних та Різдвяних свят.

Поліція почилено чергуватиме поблизу храмів, церков та місць проведення релігійних відправ під час проведення новорічних та Різдвяних свят.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу поліції.

Як зазначається, поліція вже почала підготовку до забезпечення публічної безпеки та правопорядку під час проведення новорічних та Різдвяних свят. Правоохоронці вже працюють у посиленому варіанті несення служби.

«Зараз вже розпочинаються святкові дні, тому особлива увага поліції повинна бути зосереджена на місцях святкування та відпочинку громадян. Наше головне завдання - це дотримання правопорядку без виключення, особливо під час новорічних та Різдвяних свят», - зазначив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час тематичної наради.

Також було обговорено питання забезпечення безпеки дорожнього руху. Повідомляється, що поліція посилено патрулюватиме траси міжнародного та національного значення у напрямку західних областей.

Нагадаємо, керівник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що під час Об'єднавчого собору, який проходив у Києві 15 грудня, порушень не було зафіксовано.

Як повідомлялося, у Києві запалили головну ялинку країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: