Голова Нацкомісії прокоментувала рішення про підвищення ціни на електроенергію

Читать на русском
У Нацкомісії з питань енергетики і комунальних послуг вирішили трохи підвищити ціну на електроенергію.
Нацкомісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг

Прогнозна оптова ринкова ціна електроенергії для промислових та інших споживачів у першому півріччі 2019 року буде підвищена лише на 2%.

Відповідне рішення сьогодні, 14 грудня, було ухвалене Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, повідомляє «Слово і Діло».

За словами голови Нацкомісії Оксани Кривенко, вказане підвищення набагато менше за індекс цін виробників та індексу інфляції.

«Сьогодні на засіданні НКРЕКП ухвалили рішення про підвищення прогнозованої оптової ринкової ціни електроенергії. Прогнозоване зростання вартості електричної енергії для промислових та інших споживачів у першому півріччі 2019 року складе лише 2%, що набагато менше за індекс цін виробників та індекс інфляції», – зазначила вона.

Кривенко також додала, що ціна на електричну енергію для населення залишається незмінною. Крім того, за її словами, зазначена прогнозована ціна діятиме до 1 липня 2019 року, тобто до дати запровадження повномасштабного ринку електроенергії.

Як відомо, НКРЕКП підвищила оптові ціни на електроенергію.

Нагадаємо, в Нацкомісії оприлюднили нові тарифи на тепло за областями. Також у НКРЕКП назвали міста, де підвищилися тарифи на тепло.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: