Бойовики не пропускали людей на КПВВ «Майорськ»

Читать на русском
Бойовики навмисно не пропускали людей на КПВВ Майорськ у день Збройних сил України, щоб виставити в поганому світлі українську сторону.

Бойовики навмисно не пропускали людей на КПВВ «Майорськ» 6 грудня у день Збройних сил України, щоб виставити в поганому світлі українську сторону.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна розповів Павло Лисянський.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 грудняБойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Люди розповідають, що тих, хто платив пропускали без проблем. Зрозуміло, що все у них дуже корумповане. А тоді (6 грудня, - ред.) на КПВВ «Майорск» була чітка провокація», - розповів він.

За його словами, українські прикордонники пішли на зустріч людям.

«Тоді всі стали на бік людей. Українські прикордонники пішли на зустріч людям. А ЗМІ сепаратистські писали відразу, що мовляв ось, українська сторона не пропускає. Тобто зрозуміло, що це було зроблено спеціально. Тоді ж якраз свято - 6 грудня. Як зараз йдуть справи я не дізнавався», - додав він.

Як відомо, що 6 грудня пасажири близько 20 автомобілів залишилися ночувати на КПВВ «Майорськ» через провокацію бойовиків так званої «ДНР».

Раніше стало відомо, що пункти пропуску на Донбасі перейшли на зимовий графік.

Нагадаємо, що ОБСЄ продовжила мандат своїх місій в пунктах пропуску Гуково і Донецьк на українсько-російському кордоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: