З Києва запустять новий безпересадочний вагон до Вроцлава

Читать на русском
Згідно з новим графіком руху поїздів на 2018/2019 роки, всього з України будуть курсувати 40 міжнародних поїздів, з них 20 - до країн Європи.

З 8 грудня з Києва до польського Вроцлава курсуватиме новий безпересадочний вагон.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці, передає «Слово і Діло».

Гройсман минулого року не збудував обіцяну кількість вагонів для УЗЗ обіцяних Володимиром Гройсманом 9 тисяч вагонів для Укрзалізниці збудували лише 2,6 тисячі.

Відзначається, що запровадження нового вагона пов'язано із великою популярністю міжнародних залізничних маршрутів до Європи.

Згідно з новим графіком руху поїздів на 2018/2019 роки, всього з України будуть курсувати 40 міжнародних поїздів, з них 20 - до країн Європи. В тому числі, українці зможуть доїхати на потягах до Варшави, Відня, Будапешта, Вільнюса, Риги, Бухареста, Кракова, Дебрецена, Любліна.

Що стосується нового вагона Київ - Вроцлав, він курсуватиме в складі поїздів №749/51-52/750. Відправлення з Києва - щодня о 14:07, прибуття до Вроцлава - на наступний день о 11:25. З Вроцлава вагон буде виїжджати о 16:30 і прибуватиме до Києва на наступний день о 17:14. Передбачені зупинки у Львові, Перемишлі, Кракові та Любліні.

Відзначимо, що Вроцлав вважається найбільш популярним містом для українців у Польщі. Населення міста становить близько 650 тисяч осіб. З них від 10 до 15% - наші співвітчизники.

Раніше в «Укрзалізниці» показали, як зміниться зовнішній вигляд вагонів.

Також нагадаємо, «Укрзалізниця» виставить старі вагони на аукціон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: