Країни Євросоюзу схвалили угоду про Brexit

Читать на русском
Після схвалення угоди про Brexit лідери країн ЄС зустрінуться з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей, щоб повідомити про своє рішення.

Президент Європейської ради Дональд Туск повідомив, що на саміті країн Європейського союзу, який проходив у Брюсселі було схвалено угоду про вихід Британії з ЄС (Brexit).

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на заяву Туска у Twitter.

Як повідомляється, угода щодо Brexit була схвалена одноголосно.

«27 держав ЄС схвалили угоду про вихід (Британії з ЄС, - ред.) та політичну декларацію щодо майбутніх відносин між ЄС та Об'єднаним Королівством», - написав Туск.

Зазначається, що після схвалення угоди про Brexit лідери країн ЄС зустрінуться з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей, щоб повідомити про своє рішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив, що вихід Британії з Європейського Союзу (Brexit) є великою трагедією.

Нагадаємо, 14 листопада британський парламент схвалив текст проекту угоди про умови Brexit. Після цього відразу кілька міністрів заявили про відставку на знак незгоди із планом виходу Британії з ЄС.

На тлі широкого невдоволення документом у ЗМІ з'явилися повідомлення про можливу відставку Мей. На це прем'єр заявила, що доведе до кінця процес виходу країни зі складу Євросоюзу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: