Стартували аукціони з оренди землі

Читать на русском
Аукціони з оренди землі через ProZorro.Продажі працюватимуть так само, як і продаж інших активів чи оренда в цій системі.

Уряд запустив аукціони з оренди землі державної власності через систему ProZorro.Продажі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив сьогодні перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов на брифінгу в середу, 21 листопада.

«Ми запускаємо те, що ми обіцяли декілька місяців тому, коли Кабмін змінив правила експерименту з електронних аукціонів з оренди державної землі», - сказав він.

Нефьодов пояснив, що аукціони з оренди землі через ProZorro.Продажі працюватимуть так само, як і продаж інших активів чи оренда в цій системі.

«Тобто є велика кількість електронних майданчиків. Зараз ми можемо сказати, що ми підключили взагалі весь ринок. Лот може бути заведений з будь-якого майданчика, подати пропозицію можна теж з будь-якого майданчика», - уточнив він.

Нефьодов додав, що перші результати з виставлення на аукціони з оренди землі через систему ProZorro.Продажі можуть бути вже до кінця року.

Як повідомлялося, держава отримала безкоштовно у свою власність земельні ділянки близько 6,5 тисяч землевласників, на які після їхньої смерті не знайшлося спадкоємців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: