Напад на інкасаторів у Ірпені: суд заарештував підозрюваного

Читать на русском
Захист буде оскаржувати запобіжний захід, оскільки прямих доказів його участі в злочині немає.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в причетності до пограбування інкасаторського автомобіля Приватбанку в Ірпені Володимиру Марчуку.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення ухвалив Ірпінський міський суд Київської області в понеділок, 19 листопада.

Напад на інкасаторів у Ірпені: нові подробиціУ ПриватБанку обіцяють виплатити 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати зловмисників.

Марчук буде під вартою на 60 діб у Київському слідчому ізоляторі.

«Одночасно слідчий суддя з обранням запобіжного заходу утримання під вартою визначає розмір застави - 300 прожиткових мінімумів громадян, тобто 528 тисяч гривень», - йдеться в постанові суду.

Ухвалюючи таке рішення, суд врахував, що підозрюваний раніше був чотири рази судимий, у тому числі за аналогічний злочин, не має постійного місця проживання в Ірпені, постійного місця роботи, може чинити тиск на свідків. Також суд узяв до уваги той факт, що двоє інших підозрюваних у пограбуванні інкасаторського автомобіля не встановлені і знаходяться на волі.

Після оголошення рішення адвокат Марчука в коментарі журналістам заявив, що запобіжний захід буде оскаржено, оскільки прямих доказів його участі в злочині немає, а судом під час прийняття рішення була взята повністю позиція сторони обвинувачення.

Нагадаємо, у інкасаторів Приватбанку в Ірпені вкрали 3 мільйони гривень, а не 1,8 млн грн, як повідомлялося раніше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: