Туристів закликають утриматися від походів у Карпати

Читать на русском
У періоди погіршення погодних умов, особливо в осінньо-зимовий період, любителям гірського відпочинку потрібно утриматися від туристичних походів в Карпати.

Туристам варто поки утриматися від походів у Карпати в періоди погіршення погодних умов.

Про це йдеться в повідомленні Держслужби України з надзвичайних ситуацій на сторінці в Facebook в п'ятницю, 16 листопада, повідомляє «Слово і Діло».

Перший сніг: лижники можуть їхати в Карпати – фотоУ Карпатах випав перший сніг. Рятувальники попередили туристів про погіршення погоди в горах.

Як зазначається, за даними Чорногорського гірського пошуково-рятувального посту, сьогодні на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, невеликий сніг, вітер північно-східний, 11-12 м/с. Температура повітря становить -10 градусів.

«У періоди погіршення погодних умов, особливо в осінньо-зимовий період, любителям гірського відпочинку потрібно утриматися від туристичних походів в Карпати», - йдеться в повідомленні.

У разі походу в гори рятувальники нагадують про необхідність зареєструватися і отримати консультацію співробітників гірської пошуково-рятувальної служби щодо вибраного маршруту і можливе погіршення погодних умов.

Нагадаємо, сьогодні в південних і східних регіонах України очікується сильний вітер, оголошено штормове попередження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: