Лісові пожежі в Каліфорнії: зниклими безвісти оголошені близько 100 осіб

Читать на русском
У Каліфорнії кількість загиблих від великого вогню зросла до 51 особи. Від пожеж найсильніше постраждало місто Перадайс.

Близько сотні людей опинилися в офіційних списках зниклих безвісти від масштабних пожеж, що охопили американський штат Каліфорнія протягом останніх днів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Associated Press.

Пожежні назвали кількість загиблих у пожежах українцівОсновними причинами загорянь у квартирах рятувальники називають недбалість і нехтування правилами пожежної безпеки.

«Місцеві органи влади, які проводять пошуки серед обгорілих руїн від найбільш смертоносної стихійної пожежі в Каліфорнії, оприлюднили імена приблизно 100 осіб, які досі вважаються зниклими безвісти, у тому числі 80-ти та 90-річнних», - пише видання.

Тим часом, загальна кількість загиблих від великого вогню у середу зросла до 51 особи. Щонайменше, 48 тіл були знайдені в Північній Каліфорнії, ще троє – на півдні штату.

Така кількість загиблих і зниклих безвісти пояснюється стрімким поширенням великого вогню, чому сприяли різкі пориви вітрів та засушлива погода.

Раніше повідомлялося про 48 загиблих, ще 228 осіб значилися зниклими безвісти.

Нагадаємо, лісові пожежі в Каліфорнії вже назвали найбільш руйнівними в історії, найсильніше постраждало місто Перадайс.

Трамп оголосив Каліфорнію зоною стихійного лиха.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: