НАЗК виявило брехню в декларації Богуслаєва

Читать на русском
Депутат Верховної Ради В'ячеслав Богуслаєв своєчасно не повідомив в декларації про купівлю рухомого і нерухомого майна на суму майже 25 млн гривень.

Депутат Верховної Ради В'ячеслав Богуслаєв своєчасно не повідомив в декларації про купівлю рухомого і нерухомого майна на суму майже 25 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) в середу, 14 листопада, пише «Слово і Діло».

Парламентарій, зокрема, несвоєчасно повідомив НАЗК про придбання нерухомого майна на 19,485 млн гривень і рухомого майна на 4,518 млн гривень.

«За результатами контролю за своєчасністю подання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані Національне агентство встановило, що народний депутат В'ячеслав Богуслаєв вчинив адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, передбачене частиною другою статті 172-6 КУпАП. Так, народний депутат несвоєчасно повідомив Національному агентству про істотні зміни в майновому стані», - йдеться в повідомленні НАЗК.

Агентство склало два протоколи стосовно Богуслаєва. Крім того, НАЗК направило до суду 10 протоколів про адмінправопорушення за результатами здійснення контролю за своєчасністю подання декларацій.

«Несвоєчасно без поважних причин декларації подали: депутати Чернігівської та Фастівської міських рад, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернігівської міської ради та колишній перший заступник голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, а також працівники Вищого адміністративного суду України, Державної аудиторської служби, головного управління ДФС у м. Києві та ДФС на Одеській митниці, Одеської місцевої прокуратури №4», - повідомили у відомстві.

Раніше в НАЗК заявили, що вісім українців, які займали державні посади у 2017 році, не подали декларації за цей період.

Раніше НАЗК направило до суду протокол на Сироїд.

Також НАЗК внесло припис Супрун.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: