МАУ призупиняє польоти до Астани

Читать на русском
Компанія Міжнародні авіалінії України в межах оптимізації зимового розкладу призупиняє виконання прямого рейсу Київ-Астана до літньої навігації 2019 року.

Компанія «Міжнародні авіалінії України» в межах оптимізації зимового розкладу призупиняє виконання прямого рейсу Київ-Астана до літньої навігації 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі авіакомпанії, передає агентство «Інтерфакс-Україна».

Як розповів віце-президент із комерції авіакомпанії Сергій Фоменко, вартість авіаційного палива в жовтні 2018 року на 40,3% перевищує аналогічний показник 2017 року.

«Українські перевізники також несуть непродуктивні витрати на обліт повітряного простору Російської Федерації, а попит на прямі перевезення з України та Європи до Астани знижується в зимовий період. Всі ці фактори підвищують вартість перевезення», – пояснив він.

У зв'язку з цим авіакомпанія запланувала на зимовий період організувати перевезення між Києвом та Астаною спільно з авіакомпаніями-партнерами. Прямі перельоти між Києвом та Астаною відновляться 29 квітня 2019 року.

Пасажири МАУ зможуть скористатися прямими безпосадковими рейсами між столицями України та Казахстану до 3 грудня поточного року.

Зазначається, що пасажири, які придбали квитки на прямі рейси, зможуть або переоформити їх на альтернативні маршрути, або вимагати повернення коштів.

Раніше повідомлялося, що МАУ з 15 січня 2019 року змінює норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах.

Нагадаємо, словенська авіакомпанія Adria Airways припиняє польоти з Любляни до столиць України, Польщі та Румунії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: