Словенська авіакомпанія припиняє польоти в Україну

Читать на русском
Словенська авіакомпанія Adria Airways припиняє польоти з Любляни в столиці України, Польщі та Румунії.

Словенська авіакомпанія Adria Airways припиняє польоти з Любляни в столиці України, Польщі та Румунії.

Як пише «Слово і Діло», авіакомпанія рекламувала ці три напрямки в своєму останньому зимовому сезоні ще два тижні тому, але з тих пір оновила дані, виключивши всі згадки про рейси, пише галузеве видання EX-YU Aviation News.

«Беручи до уваги можливості і дані обставини, ми вирішили ще більше оптимізувати наші операції з початком зимового сезону і вирішили не продовжувати польоти за цими трьома напрямками наразі, а саме в Бухарест, Київ і Варшаву. Наша довгострокова мета - зростання, але ми хочемо зберегти стійкість і стабільність, а наші послуги зробити надійними і безпечними», - прокоментували ситуацію в Adria Airways.

Польоти між Києвом і Любляною були розпочаті минулого зимового сезону, а в Бухарест були відкриті в березні разом з ще шістьма іншими новими напрямками. Цього літа рейси до Києва і Варшави виконувалися тричі на тиждень, а в Бухарест - два рази на тиждень. У результаті аеропорт Любляни більше не буде сполучений з Києвом і Бухарестом, в той час як LOT Polish Airlines продовжує виконувати щоденні рейси між польськими та словенськими столицями за маршрутом, розробленим Adria.

Нагадаємо, що Adria Airways літала в Україну до 2012 року. У жовтні 2017 року авіакомпанія відновила польоти в Україну після п'ятирічної перерви.

Також українська авіакомпанія YanAir ухвалила рішення про скасування рейсів сполученням Львів-Барселона.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: