Зведення штабу ООС 8 листопада: 19 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
За минулу добу, 7 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти 19 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

За минулу добу, 7 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти 19 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

У бойових діях були поранені троє військових, повідомляє у четвер, 8 листопада, прес-центр ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

На Донбасі є військові РФ, але Росія – не агресор. Як це розуміти?Уже колишній заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг заявив, що спілкувався на Донбасі з кадровими військовими з Росії, однак не визнає РФ країною-агресором.

Відомо, що двічі прицільний вогонь вівся з мінометів калібру 82 мм по позиціях Збройних Сил України в районах Павлопіля і Луганського, а біля останнього - і 120 мм мінометів. Також, за даними штабу, сепаратисти продовжують застосування гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, поблизу Павлопіля, вони стріляли з озброєння БМП-1 і зенітної установки ЗУ-23-2.

Загалом обстріли підрозділів Об'єднаних сил зафіксовано в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське, Зайцеве, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новомихайлівка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове і Лебединський.

«Під час бойових дій три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення», - доповіли в прес-центрі ВЗГ.

Раніше в ООН заявили, що Донбас знаходиться на порозі екологічної катастрофи.

Також нагадаємо, Червоний Хрест направив шість вантажівок з гумпомощью на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: