Європейська авіакомпанія відновила польоти в Україну

Читать на русском
Після 5-річної перерви словенська авіакомпанія Adria Airways повернулася в Україну. З 29 жовтня перевізник почав літати за маршрутом Любляна - Київ - Любляна.

Після 5-річної перерви словенська авіакомпанія Adria Airways повернулася в Україну. З 29 жовтня перевізник почав літати за маршрутом Любляна - Київ - Любляна.

Про це повідомляє ЦТС, пише «Слово і Діло».

Як зазначається, літак Adria Airways вилетів із Любляни о 22:41, а в Борисполі приземлився о 1:24. Зворотній рейс стартував о 5:09 і прибув у Любляну о 06:05.

Рейс обслуговувався літаком Bombardier CRJ-900LR місткістю 86 пасажирів. Вік повітряного судна - близько дев'яти років.

Наступні рейси Adria Airways відбудуться 2 і 3 листопада. Вартість квитка в одну сторону на найближчі дати стартує від 108 євро.

Словенська авіакомпанія літатиме в аеропорт Бориспіль тричі на тиждень. З Любляни літак вилітатиме по четвергах, п'ятницях і неділях, із Борисполя - по понеділках, п'ятницях і суботах.

Крім Adria Airways, виконувати польоти в Словенію має намір українська авіакомпанія Windrose. Цей перевізник заявив про запуск чартерних рейсів між Києвом і Любляною в зимовий сезон. Також Windrose отримала дозвіл на виконання чартерних польотів за маршрутом Київ - Марібор - Київ.

Відзначимо, що Adria Airways літала в Україну до 2012 року. А про повернення на український ринок почалися переговори в 2016 році.

Раніше повідомлялося, що лоукостер Wizz Air може змінити місце своєї дислокації і піти з Жулян в інший київський аеропорт - Бориспіль.

Нагадаємо, Омелян визнав, що в 2017 році Ryanair в Україні точно не зайде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: