Нацполіція затримала іноземців, яких розшукував Інтерпол

Читать на русском
А в пункті пропуску Шегині під час перевірки документів подорожуючих, інспектор прикордонного відомства виявив у одного з пасажирів підроблену польську ID картку.

Прикордонники затримали в аеропорту «Бориспіль» громадян Великобританії і Туркменістану, яких розшукував Інтерпол.

Про це повідомляється на сайті МВС у неділю, 28 жовтня, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що в столичному аеропорту під час оформлення пасажирів, які прибули з Амстердама щодо громадянина Великобританії спрацювала база даних Інтерполу.

«Прикордонники встановили, що іноземця розшукували на території Об'єднаних Арабських Еміратів за вчинення шахрайства у фінансовій сфері. За даним фактом правоохоронці негайно поінформували Укрбюро Інтерполу в місті Києві», - йдеться в повідомленні.

Також під час оформлення пасажирів, які прибули в пункт пропуску Бориспіль прикордонники затримали громадянина Туркменістану. Він прибув одним із рейсів в Україну. Як з'ясувалося, правопорушника розшукували правоохоронці США за вчинення крадіжки. За даним фактом також був проінформований представник Інтерполу. Затриманого передали співробітникам Нацполіції.

Крім того, ще одного правопорушника виявили співробітники Держприкордонслужби. На цей раз вони виявили українку, яка прямувала через пункт пропуску Ужгород в надії уникнути покарання за скоєння крадіжки.

А в пункті пропуску Шегині під час перевірки документів подорожуючих, інспектор прикордонного відомства виявив у одного з пасажирів підроблену польську ID картку. В ході подальших заходів було встановлено, що іноземець є громадянином Туреччини.

«Всі правопорушників притягнуто до відповідальності», - запевнили в МВС.

Раніше в Україні затримали розшукуваного Інтерполом вболівальника.

Також нагадаємо, Нацполіція розширить штат в офісі Інтерполу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: