Пожежа на СТО у Києві: згоріли 7 автомобілів

Читать на русском
Пожежа виникла на території станції технічного обслуговування у чотирьох одноповерхових металевих гаражних боксах на площі 500 кв. м.

У Києві під час пожежі на станції технічного обслуговування згоріли 7 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві, передає Слово і Діло

Повідомлення про пожежу на вул. Комишинській, 4а, що у Голосіївському районі столиці, надійшло до рятівників сьогодні, 27 жовтня, о 06:56.

Встановлено, що пожежа виникла на території станції технічного обслуговування у чотирьох одноповерхових металевих гаражних боксах на площі 500 кв. м.

Новини за темою: Синоптики попереджають про пожежну небезпеку в Україні до 31 жовтня О 08:23 пожежу вдалося локалізувати, при цьому запобігши розповсюдженню вогню на поруч розташовані гаражні бокси, а о 08:30 – ліквідувати.

Внаслідок пожежі згоріло 3 автомобілі, а також ще пошкоджено 4 автомобілі. Окрім цього, згоріло та пошкоджене обладнання СТО та інструменти.

Інформації щодо жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Нагадаємо, у результаті пожежі та обвалення даху на станції техобслуговування в Одесі на вулиці Дальницькій троє рятувальників отримали черепно-мозкові травми середнього ступеня тяжкості, ще один – опіки 10% тіла.

Додамо, 2 жовтня, в Києві сталася пожежа на території станції техобслуговування на пр. Відрадному, 95-В, в результаті чого загорілися декілька автомобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: